Zoek je een kantoor te huur in de buurt van Aalst? Steamfactory is een plaats waar we vooral starters en kleine ondernemingen willen verwelkomen. Daarom is ons aanbod ook heel specifiek naar hen gericht. De ruimtes die ter beschikking zijn, zijn niet gemeubeld en basis ingericht. Op die manier kunnen de gebruikers zelf de inrichting verzorgen om zo een kantoor te hebben dat een weerspiegeling is van het bedrijf en elke dag opnieuw een bron van inspiratie is.

Ook heel bijzonder, zijn de voorwaarden. We werken niet met een 3-6-9 huurcontract waardoor je mogelijk een heel duur verhaal krijgt wanneer je zou beslissen om ergens anders naartoe te trekken. Bij de Steamfactory is er een opzegtermijn van slechts 4 weken!

Aan het gebouw is ook een ruime parking voorzien (+- 50 wagens). Voldoende plaats dus voor de vaste gebruikers van de kantoren maar ook voor hun bezoekers en klanten wanneer deze op bezoek zouden komen. Er is ook een centrale receptie aanwezig waar bezoekers zich eerst dienen aan te melden.

De prijzen die hieronder zijn opgelijst, zijn inclusief elektriciteit, gas, water en internet toegang (WiFi).

Hieronder vind je een overzicht van de kantoren. Contacteer ons voor meer details en beschikbaarheden.

Oppervlakte Prijs per maand* Aantal personen
20 m2 €270 1 – 3
35 m2 €399 4 – 5
50 m2 €546 6 – 8

* Exclusief €195 dossierkosten en exlusief 21% BTW

Kantoor 20 vierkante meter Kantoor te huur 20 vierkante meter Kantoor te huur Aalst Kantoren van 20 tot 50 vierkante meter